Dynacoat

Barvy výrobce Dynacoat vám přinášíme jako zástupce mimořádně kvalitních autolaků.  

Značka autolaků Dynacoat patří nizozemskému gigantovi AkzoNobel. Do velké míry stojí za jeho dominantním postavení na trhu (firma patří dlouhá desetiletí mezi 3 světově nejvýznamnější firmy prodávající laky a barvy).

Proč je Dynacoat tak populární? Firma dříve vyráběla jen kvalitní prémiové barvy, pak ale pochopila, že lidé potřebují i levnější varianty. Tak vznikla značka Dynacoat. Levnější a dostupnější řešení, které však na kvalitě mnoho neztratilo.

Jistě, na trhu najdete i levnější barvy (a mnohem levnější barvy). U nás je ale nehledejte. Vaše výsledky jsou pro nás důležité a chceme vám nabízet jen spolehlivou kvalitu. A tu vidíme v Dynacoat. Právě proto tvoří základ našeho sortimentu už od roku 1997.

Samozřejmostí jsou matelické, perleťové i klasické barvy. Stejně tak u nás můžete využít spektrofotometr pro dokonalé určení ideálního laku pro opravy (barvy často vyblednou a původní odstín už nemusí sedět –⁠ stačí přijít se vzorkem do naší prodejny a my vám najdeme odstín, který bude perfektně sedět). 

Autolaky Dynacoat můžete vybírat v několika kvalitativních řadách, přesně na míru svým potřebám.

Úspěšné lakování však není jen o autolaku. 

Když chcete nejlepší výsledek, je vhodné pořídit si z vybrané řady i všechny ostatní potřebné produkty jako je tmel, plnič, nátěr a další. Jsou totiž navrženy tak, aby se doplňovaly a společně zajistily perfektní výsledek. Může se zdát, že to není tak důležité, ale věřte nám. Z našich dlouholetých zkušeností víme, že právě tady vzniká skutečný rozdíl.

Pod značkou Dynacoat najdete 99 % všeho, co potřebuje kutil i malá až střední lakovna.


 

Výrobky značky Dynacoat jsou zastoupeny v následujících kategoriích: